Meester Morya
 

Meester Morya staat bekend als een Meester van Wijsheid. Meester Morya staat voor mij(Jelly) symbool voor de innerlijke 'hart-meester', de innerlijke stem van mijn hart, die de leiding over mijn leven heeft. Dit contact helpt me bij het opbouwen en herstellen van een diep oervertrouwen, niet alleen in mijn eigen kracht en talenten, maar ook in de hulp die mij in het leven van buitenaf geboden wordt. Vertrouwen schept rust, waardoor gebeurtenissen weer gezien kunnen worden voor wat ze zijn en er vanuit een helder perspectief in het moment zelf gehandeld kan worden. Vertrouwen geeft moed, moed om de stem van mijn eigen hart te volgen en te laten spreken. Moed iets nieuws aan te pakken, iets uit te proberen, moed het geleerde in praktijk te brengen ook al beheers ik het misschien nog niet helemaal, moed weer speels en vrolijk te zijn als een kind en helemaal vanuit liefde te leven.

"Liefde is de sleutel tot het geheim van deze wereld. En wanneer je deze sleutel hanteert in je eigen leven, maak je deur na deur na deur open (...) dan kom je onvermijdelijk in het licht (...) dan krijgt je bestaan een nieuwe kleur en voegt het een nieuwe kleur toe aan deze aarde. Want wat jij aan vermogens hebt aan liefde is uniek (...). Jouw liefde heeft een eigen kleur en is anders dan de liefde van je buurman of buurvrouw (...). Wanneer je met liefde leeft, maak je telkens weer een nieuwe deur open naar meer licht (...). Wanneer je met een open hart in dit heelal staat en met liefde gaat leven, zal je mensen aanwakkeren hetzelfde te doen, maar elk op zijn of haar eigen manier."
(uit: "Ontmoeting met Engelen" - Morya Wijsheid 6 - hoofdstuk 5)


Wie kennis wil maken zijn of haar eigen 'hart-meester' kan de blik diep naar binnen richten, immers alle wijsheid lgt in het hart besloten.
Ter inspiratie is het ook bijzonder de moeite waard een kijkje te nemen op www.morya.org, waar Geert Crevits (20/2/1944-6/9/2012) spreekt over zijn innerlijk contact met 'hart-meester' Meester Morya en zijn vermogen dit contact ten dienste van de mensheid in woorden om te zetten. Geert Crevits heeft zich van jongs af aan bereid getoond zijn leven in dienst te willen stellen van een grotere waarheid en heeft meer dan 20 jaar langs telepathische weg boodschappen van Meester Morya doorgegeven aan iedereen die dat graag wil. De wijze waarop Geert dit deed was heel puur en dwingt diep respect af: een spontaan voorbeeld van de levenskracht in beweging, los van enige verstandelijke of emotionele inmenging.

« Top
 
  Disclaimer