Consulten
 


Tarieven m.i.v. 01-01-2024:
(vrijgesteld van BTW o.g.v. artikel 25 Wet OB)

Standaard consult (1,5 uur): 52,50
Uitgebreid consult (2 uur): 70,00
Kinderconsult (tot 12 jaar): 35,00

Betaling dient contant voldaan te worden.


Wat kan ik verwachten tijdens of na een consult?

Een consult is altijd een volledig open ontmoeting en afhankelijk van de hulpvraag kunnen een of meerdere methodieken aan bod komen om het proces van groei, genezing en bewustwording te ondersteunen. Het is ook mogelijk om een van de technieken te komen ervaren of te leren zonder een hulpvraag te hebben. Omdat de levenskracht tijdens de behandeling gestimuleerd wordt en deze bij iedereen verschillend werkt, is het onmogelijk van te voren aan te geven wat er zal gebeuren.
In veel gevallen wordt er eerst uitgelijnd volgens het principe van de Quantum-Touch® en vervolgens overgegaan tot het aanraken van de voeten, de handen en het hoofd. Maar het kan ook zijn, dat iemand yoga-oefeningen gaat doen of aangereikt krijgt om het energiesysteem in balans te brengen.
Als behandelaar gaat Jelly Senden er helemaal open in en weet dus van te voren evenmin waar het heen zal gaan. Dit maakt de contacten uitermate boeiend en heel puur, volledig afgestemd op de ontvanger. Houdt ook rekening met een portie humor, die zich spontaan aan kan dienen. Tijdens de behandeling kan iemand heel sloom worden, zelfs in slaap vallen. Anderen worden heel actief of ervaren veel emoties. De behandelingen aan de voeten zijn het eenvoudigste blootvoets uit te voeren, maar als dat voor iemand bezwaarlijk is, kunnen de sokken aangehouden worden.
De reacties na de behandeling zijn wisselend. Ook hier geldt weer, levenskracht is onvoorspelbaar. De een krijgt diepe geestelijke inzichten, de ander uitscheidingsreacties op fysiek gebied, weer een derde merkt dat het allemaal makkelijker gaat, maar kan er de vinger niet op leggen. Oude klachten kunnen tijdelijk terugkomen om dan helemaal te verdwijnen. Gedragspatronenen kunnen veranderen, mensen kunnen angsten kwijtraken, ineens in beweging komen daar waar ze altijd aarzelden. Pijn kan spontaan verdwijnen. Kortom, geen mens is gelijk in zijn reactie en beleving.

Aarzel nooit om contact op te nemen na een consult als daar behoefte aan mocht zijn. Leven en handelen in het moment wordt door Jelly Senden erg op prijs gesteld!

« Top


Wat houdt een kinderconsult in en voor welke kinderen is het bestemd?

Tijdens een kinderconsult kan een kind samen met (een van) de ouders langskomen. Vaak wordt er een metamorfosemassage toegepast. De techniek kan tijdens deze ontmoeting meteen 'spelenderwijs' aan de ouder(s) doorgegeven worden. Kinderen vinden de aanraking van de voeten vaak heerlijk, ze ontspannen volledig en ze gaan met stralende ogen de deur weer uit (het energiesysteem van kinderen is meestal vrij snel in balans). De ervaring leert, dat ze thuis (voor het slapen gaan) regelmatig om een metamorfosemassage zullen vragen.
De kinderconsulten staan open voor alle kinderen. Hoogsensitiviteit, hyperactiviteit, slaapproblemen, onverklaarbare angsten, etc. kunnen een ingang zijn om langs te komen. Er zal altijd primair gewerkt worden aan het weer helpen stromende te krijgen van de levensenergie. Het is niet nodig dat de kinderen van alles moeten vertellen, ze mogen gerust alleen maar stil aanwezig zijn.

Ook hier geldt: aarzel als ouder nooit om contact op te nemen na een kinderconsult als daar behoefte aan mocht zijn, of het nu een vraag of reactie van het kind of "alleen maar" van de ouder betreft. Ouders en kinderen zijn nauw met elkaar verbonden en als er iets in het energieveld van het kind verandert, werkt dit vaak door bij de ouder(s).

« Top

 
  Disclaimer